Logo del centre cívic
Novetat!!
3- VIOLETTA I LUCIA (27 de maig)
Logo de l'activitat 3- VIOLETTA I LUCIA (27 de maig)

Dissabte 18 a 19 h

27 de maig de 2023

Espai: Sala d'actes

Dues dones, Violetta Valery, cortesana de l´òpera la Traviata de Verdi i Lucia Ashton, de l´òpera Lucia de Lammermoor de Donizetti, una jove mentalment fràgil. Els seus autors Verdi i Donizetti, ens conviden a conèixer la més íntima i difícil de les seves vivències: renunciar al seu amor. De la mà de la soprano Romina Krieger i del baríton Lucas Groppo podrem comparar el dolor d’aquestes dones per la pèrdua del seu bé més preuat. 

* Col·loqui post funció: Després del concert líric es farà un petit col·loqui amb els artistes, on podreu preguntar coses que us interessin dels compositors i d’ells.

Soprano: Romina Krieger

Barítono: Lucas Groppo

Piano: Elke Sanjosé

DISSABTE, 27 DE MAIG, A LES 18.00 h

Infants de menys de 12 anys: gratuït

Preu: 4,64 € (IVA inclòs)

Dissabte
27/05/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

TALLERS                    Abril - juny RENOVACIONS del 26 de febrer fins el 10 de març      NOVES  INSCRIPCIONS  a partir de l'11 de març                    INICI D'ACTIVITATS   2 d'abril

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud