Logo del centre cívic
Novetat!!
1. MÚSICA Z - TRIO MÖRNEL (19 de gener)
Logo de l'activitat 1. MÚSICA Z - TRIO MÖRNEL (19 de gener)

Divendres 18.30 h

19 de gener de 2024

Espai: Sala d'actes

La soprano Sabrina García, el baríton Pau Camero i el pianista Oriol Sanz, alumnes del Conservatori Superior Liceu, han unit el seu talent per formar el Trio Mörnel amb el guiatge de la professora Marta Pujol. Mörnel ofereix una evocadora selecció d’obres líriques de compositors destacats d’un ampli espectre com Purcell, Guastavino, Mendelssohn i Rheinberger o altres compositors destacats. Les veus humanes es defineixen pels registres sonors que poden assolir. Les de les dones s’anomenen soprano, el rang vocal més alt de tots, mezzosoprano i contralt, que és el registre més greu de les veus femenines. Els equivalents en les masculines són tenor, baríton i baix, respectivament. 

Trio de lírica

Sabrina García, soprano. Becària de la Fundació Ferrer-Salat 

Pau Camero, baríton. Becari de la Fundació Ferrer-Salat 

Oriol Sanz, piano

Col·laboració: Fundació Conservatori Liceu

Preu: Gratuït

Divendres
19/01/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

TALLERS                    Setembre - desembre RENOVACIONS        del 3 al 22 de juny  NOVES  INSCRIPCIONS          a partir del 3 de setembre                  INICI D'ACTIVITATS   16 de setembre

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud