Logo del centre cívic
3. MÚSICA Z - PAULA & SANDRA (23 febrer) cancel·lat - vindrà ALBERT LÓPEZ
Logo de l'activitat 3. MÚSICA Z - PAULA & SANDRA (23 febrer) cancel·lat - vindrà ALBERT LÓPEZ

Divendres 18.30 h

23 de febrer de 2024

Espai: Sala d'actes

Al seu lloc vindrà Albert López

Percussió de música antiga

Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) 

Per a aquest concert interpreta un tast del seu repertori, des d’un solo de castanyoles d’autoria pròpia fins a l’obra Riq Solo, de Yousif Sheronick, un percussionista especialitzat en la música del Brasil, Índia, Àfrica i l’Orient Mitjà i que experimenta totes les possibilitats tècniques i sonores del riq, un instrument d’origen àrab semblant a la pandereta(#El duo format per Paula Piñero i Sandra Kellan fusiona la sensibilitat i la delicadesa del seu art en un recull de cançons pròpies de cada projecte personal. Acompanyades només per una guitarra i un contrabaix, deixen les veus com a protagonistes. El repertori s’alimenta de cançons en què totes dues potencien la sinergia que tenen tant a la vida com a la música.#CANCEL·LAT)


Preu: Gratuït

Divendres
23/02/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

TALLERS                    Abril - juny RENOVACIONS del 26 de febrer fins el 10 de març      NOVES  INSCRIPCIONS  a partir de l'11 de març                    INICI D'ACTIVITATS   2 d'abril

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud