Logo del centre cívic
Novetat!!
1. DUO ELYSIUM (17 de febrer)
Logo de l'activitat 1. DUO ELYSIUM                    (17 de febrer)

Dissabte 18 h

17 de febrer de 2024

Espai: Sala d'actes

Un concert amb un gran repertori on gaudirem d’obres no tan conegudes, de dones compositores i algunes d'elles, inèdites o sense cap gravació. Gaudirem de la bellesa d’Enric Granados, Romança  E. Grieg, Clara Schuman, Amy Beach, Emma Chacón, Manuel de Falla, Fritz Kreisler, Dansa espanyola, La vida breve entre d’altres. El duo Elysium està format per l’Oriana Kemelmajer Alías i l’Eduard Moya. L’Oriana és una jove pianista nascuda a Argentina i comença la seva carrera com a solista als dotze anys, realitzant recitals de piano i amb orquestra a Argentina i posteriorment a l'exterior. Alhora ha guanyat nombrosos premis en Concursos nacionals i internacionals: Actualment resideix a Barcelona, on es perfecciona al Centre Superior de Música Liceu alhora que ofereix recitals holístics i en música de cambra. Eduard Moya és un jove violinista i violista barceloní. Amb només 11 anys, va debutar com a solista amb l'orquestra Amics dels clàssics de Barcelona, i ha sigut premiat en diversos concursos nacionals i internacionals.

 

Violí: Eduard Moya

Piano: Oriana Kemelmajer Alías


DISSABTE, 17 DE FEBRER,

A LES 18.00 h


Infants de menys de 12 anys: gratuït

Preu: 4,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
17/02/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

TALLERS                    Abril - juny RENOVACIONS del 26 de febrer fins el 10 de març      NOVES  INSCRIPCIONS  a partir de l'11 de març                    INICI D'ACTIVITATS   2 d'abril

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud