Logo del centre cívic
Novetat!!
3.(CONCERT CANCEL·LAT) # EL FOLKLORE EN EL PIANO CLÀSSIC #
Logo de l'activitat 3.(CONCERT CANCEL·LAT) # EL FOLKLORE EN EL PIANO CLÀSSIC #

Dissabte 18 h

Espai: Sala d'actes

CONCERT CANCEL·LAT PER CAUSES ALIENES AL CENTRE

El pianista Alí Rafael Durán ens porta una selecció de música clàssica per a piano que ha estat fortament influenciada o inspirada en elements folklòrics. La terra, el país, la cultura, arquitectura, la dansa i en molts casos sumat a moviments nacionalistes van inspirar a grans compositors per a crear obres del repertori universal que formen part de la nostra memòria col·lectiva. El concert tindrà explicacions, anècdotes i context històric que ens ajudaran a entendre millor el procés de composició de les obres que seran interpretades. Obres de D.Scarlatti, Mozart, F. Chopin, J. Sibelius, Debussy, F. Ruiz, M. Astor, entre d’altres.

Piano: Alí Durán

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

TALLERS                    Abril - juny RENOVACIONS del 26 de febrer fins el 10 de març      NOVES  INSCRIPCIONS  a partir de l'11 de març                    INICI D'ACTIVITATS   2 d'abril

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud