Logo del centre cívic

Tallers Culturals (CREACIÓ EN LÍNIA)

Novetat!!
LABORATORI D'ESTAMPACIÓ (1 sessió) EN LÍNIA
Logo de l'activitat LABORATORI D'ESTAMPACIÓ (1 sessió) EN LÍNIA

Divendres de 17.30 a 20.30 h

5 de març de 2021

Espai: En línia

T’has iniciat en el món de l’estampació i t’ha encantat? Necessites saber que més pots fer? Estamparem en paper i en tèxtil, provarem d’estampar amb més colors, difuminarem i superposarem. En aquest laboratori experimentarem, per tant és imprescindible que hagis cursat un dels dos tallers anteriors o que ja tinguis nocions d’estampació; sobre carvat, entintat i estampat a una tinta. Preu: 21,49 € (1 sessió de 3 h) “Tractarem de que en aquest laboratori coneguis moltes de les possibilitats d’aquesta tècnica, podent resoldre els teus dubtes, compartiré els meus secrets i trucs alhora que descobrim processos creatius nous”.-Natalia Ros (nataliaros.es)Material necessari (adquirit per l’alumne/a): segells que ja tinguis fets, tinta negra i de colors, superfície per estendre la tinta; taulell, metacrilat, cristall..., corró de cautxú, cinta carrosser, papers/folis, llapis, goma i tisores. Recomanem adquirir aquest material quan se sàpiga que el taller té les inscripcions mínimes per poder realitzar-se. Un cop el taller tingui els usuaris mínims per fer-lo us ho notificaríem per e-mail. ON COMPRAR EL MATERIAL: · Vostok Printing Shop · https://vostokshop.eu/es/ · Carrer de Lluís el Piadós, 4, Barcelona · Casa Piera · https://casapiera.com/es/ · Carrer del Pintor Fortuny, 21, Barcelona · Artemiranda · https://artemiranda.es La classe es realitzarà a través de l'aplicació ZOOM.

Preu: 21,49 € (IVA inclòs)

Divendres
05/03/2021

Important

Tots els tallers passaran a format en línia en cas de no poder-los fer presencialment.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC RIERA BLANCA

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud