Tallers Culturals (ITINERARIS I VISITES)

Novetat!!

BARCELONA CRIMINAL (30 de novembre)

dijous de 17 a 19.30 h

30 de Novembre de 2017

Espai: Al carrer

A càrrec de Jorge Pisa. La història de Barcelona té un costat fosc on les intrigues, els assassinats i fins i tot els exorcismes en són els protagonistes. Descobreix amb la ruta de la Barcelona criminal els seus principals escenaris, protagonistes i tots els misteris que porten associats. Sabies que el poeta Jacint Verdaguer havia practicat exorcismes a Barcelona? Punt de trobada: Fossar de les Moreres, al costat Església del Mar.

Preu: 8,51 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

BARCELONA NOCTURNA I TERRORÍFICA (23 de novembre)

dijous de 17 a 19.30 h

23 de Novembre de 2017

Espai: Al carrer

Els carrers de Barcelona amaguen una història terrorífica plena de llegendes, fantasmes, heretges, vampirs i assassins implacables. Aquesta ruta ens permetrà recórrer els racons més obscurs de la ciutat. A càrrec de Jorge Pisa. El punt de trobada és Av. Francesc Cambó 16, davant terrassa restaurant cuines santa caterina

Preu: 8,51 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

BARRI GÒTIC I BORN, PODER I NEGOCIS (5 d'octubre)

dijous de 18 a 20.30 h

5 d'Octubre de 2017

Espai: Al carrer

BARRI GÒTIC I BORN, PODER I NEGOCIS, DIJOUS D’OCTUBRE, A LES 18 H. AMB JORGE PISA. Farem un recorregut pels centres de poder i les principals institucions de la Barcelona medieval. El Consell de Cent, la Generalitat, el Palau dels comtes, la casa de l’Ardiaca, la Pia Almoina, la seu de la Inquisició, entre molts d’altres. Alhora coneixerem els secrets que amaga la Catedral de Barcelona i descobrirem els espais on es feien els negocis a l'edat Mitjana i Moderna. Punt de trobada: Peu de l’escalinata de la Catedral.

Preu: 8,51 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

DONES SILENCIADES DE BARCELONA (12 de desembre)

dimarts de 10 a 12.30 h

12 de Desembre de 2017

Espai: Al carrer

A càrrec de Meritxell Carreres, guia oficial de Catalunya. La realitat de les dones silenciades de Barcelona dels darrers dos mil anys. Dones obreres, milicianes, gremials, poderoses, reials, etc. Totes elles han deixat la seva empremta a la ciutat i sense elles, la nostra societat no seria el que és. Punt de trobada: plaça de Catalunya, davant les escales que baixen a comissaria (cantó muntanya)

Preu: 8,51 € (IVA inclòs)

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.