Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (POESIA)

Novetat!!
CONVOCATÒRIA DE POESIA
Logo de l'activitat CONVOCATÒRIA DE POESIA

Espai: Sala d'actes

Convoquem a poetesses i poetes emergents, amateurs i entitats del barri que vulguin participar a la cinquena edició de Batecs Poètics del 2024. Si hi vols participar, envia un correu electrònic a culturatriasipeitx@ lleuresport.cat abans del dia 18 de març amb la teva obra poètica de temàtica lliure (màxim de 60 versos) i format lliure (poesia escrita, visual, videopoemes, etc.) El recital es durà a terme al maig, ja us informarem més endavant del dia i l’hora. Tots els seleccionats rebran una entrada doble per un concert del cicle Clàssica a les Corts.


DEL 18 DE GENER AL 18 DE MARÇ

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

TALLERS                    Abril - juny RENOVACIONS del 26 de febrer fins el 10 de març      NOVES  INSCRIPCIONS  a partir de l'11 de març                    INICI D'ACTIVITATS   2 d'abril

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud