Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONCERT I ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
2.CONCERT: TERRA
Logo de l'activitat 2.CONCERT: TERRA

Divendres de 20 a 21 h

28 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes

Terra és un projecte musical que s’encavalla entre la música folk i la clàssica. Amb la base de la guitarra clàssica i del violí i acompanyats de les seves veus en bona part de les melodies. El repertori és bastant eclèctic, i s'hi pot trobar música folk irlandesa, flamenc, música clàssica o cançó francesa entre d'altres. El format de l'espectacle és multidisciplinari; tenint com a centre d'atenció la música, el directe ressegueix la història d'un anònim viatger que a través d'uns textos breus a mode d'introducció enllaçats amb melodies d'arreu del món, ens descriu diferents indrets on ha fet parada.

Preu: Gratuït

Divendres
28/02/2020
Novetat!!
3.CONCERT: CHOPIN, EL POETA DEL PIANO
Logo de l'activitat 3.CONCERT: CHOPIN, EL POETA DEL PIANO

Divendres de 20 a 21 h

13 de març de 2020

Espai: Sala d'actes

El piano, Frédéric Chopin i el romanticisme musical del segle XIX formen la unió perfecta en una època en la qual el piano va ser l'instrument estrella, i Chopin un dels compositors que més va explotar les seves possibilitats expressives. Sabina Martínez ens ofereix una vetllada musical interpretant diverses obres, tal com nocturns, masurques, un vals, una fantasia i una balada.

Preu: Gratuït

Divendres
13/03/2020
Novetat!!
4.BATECS POÈTICS
Logo de l'activitat 4.BATECS POÈTICS

Dijous de 18.30 a 19.30 h

19 de març de 2020

Espai: Sala d'actes

El dia 19 de març a les 18.30 h tindrà lloc un recital poètic amenitzat per la violoncel·lista Clara Manjon (component del Quartet Moana) i conduït per la poeta i creadora escènica Júlia Bel. Convoquem a totes les entitats del barri i poetes amateurs que vulguin participar d’aquest recital musicat. Si vols partricipar, envia un correu electrònic a culturatriasipeitx@lleuresport.cat abans del dia 27 de febrer. Tots els sel·leccionats rebran una entrada doble per un concert del XXIè Cicle de Clàssica a les Corts.

Preu: Gratuït

Dijous
19/03/2020
Novetat!!
5.NIT JOVE! COMBO FRIKI
Logo de l'activitat 5.NIT JOVE! COMBO FRIKI

Divendres de 20 a 24h

Espai: Aula per defecte

Nit dedicada als i les joves i organitzada per ells mateixos. Podreu gaudir de les diferents propostes culturals com ara concerts, partides de videojocs i moltes sorpreses més. Vine a gaudir d’una nit especial. El Combo Friki tindrà lloc a les diferents instal·lacions del centre cívic i al jardí. 27 de MARÇ

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC RIERA BLANCA

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud