Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (EXPOSICIONS)

Novetat!!
1.UN ANY DE CLÀSSICA
Logo de l'activitat 1.UN ANY DE CLÀSSICA

de 9 a 21h

Espai: Vestíbul

Del 7 de gener al 2 de febrer. Exposició col·lectiva de diferents fotògrafs del barri que han fet un seguiment fotogràfic dels 15 concerts del cicle de clàssica de les Corts durant l’any 2019. Professional: fotògrafs del barri de Les Corts. Pintura sobre seda.

Preu: Gratuït

Novetat!!
2.COLORS
Logo de l'activitat 2.COLORS

de 9 a 21h

Espai: Vestíbul

Del 10 al 28 de febrer. “Colors” vol transmetre l’alegria de viure a través de diferents temàtiques fantasioses del subconscient i del entorn que envolta a l’artista Anna Font. Pintura sobre seda

Preu: Gratuït

Novetat!!
3.LOVE YOURSELF FIRST
Logo de l'activitat 3.LOVE YOURSELF FIRST

de 9 a 21h

Espai: Vestíbul

Del 2 al 30 de març. Projecte enfocat a les dones, amb l’objectiu d’enaltir la identitat, la bellesa real, i trencar amb els estereotips i cànons imposats per la societat actual. L’amor propi és molt important. Aprendre a estimar-te tal com ets pot canviar la teva percepció del món que t’envolta. Tenim el poder, el poder de ser com volem ser. Fotografia. Professional: Indira Luli

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC RIERA BLANCA

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud