Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (EXPOSICIONS)

Novetat!!
MUJERES Y ARTE DIGITAL (març)
Logo de l'activitat MUJERES Y ARTE DIGITAL (març)

Del 3 al 30 de març
Horari: 9.30 a 21 h (dissabte de 10 a 13h)

Espai: Vestíbul

Un homenatge a la força, la bellesa i el poder femení, a través del color, de les flors, de les mirades i de les formes que rendeixen tribut a una visió optimista i esperançadora de la vida. Tot això, a través d’eines digitals en combinació amb tècnica mixta i realitat augmentada. 

La figura de la dona s’inspira en la mare de l’artista, dona àrab i musulmana que, durant tota la seva vida i des de l’anonimat, va reivindicar la llibertat i l’apoderament de la dona des d’un discurs carregat d’optimisme i normalització. 

Els llenços estàtics elaborats a partir d’il·lustració i collage digital en combinació amb acrílic, passen a ser dinàmics a través de la realitat augmentada. A través d’aquesta, el públic pot entrar i formar part de l’escena i això és màgic, divertit, permet que l’obra tingui tants escenaris i personatges com la imaginació dicti. Passem de l’obra estàtica i decorativa a un llenç dinàmic en continu creixement i transformació. 

Tècnica: 4 llenços de gran format doble cara - Tècnica mixta sobre llenç amb aplicació de realitat augmentada sobre cada llenç. I cartell principal de gran format amb RA descriptiva.

Professional: Houda Bakkali

Aquesta exposició es complementarà amb la xerrada d’introducció a la realitat augmentada aplicada a l’art, del dia 3 de març a les 19 h

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tallers GENER - MARÇ inscripcions a partir del 12 de desembre INICI D'ACTIVITATS el 9 de gener

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud