Logo del centre cívic

Itineraris (SORTIDES CULTURALS)

Novetat!!
"MISTERI, LLEGENDES I HISTÒRIA OCULTA 15 de juliol
Logo de l'activitat

DIJOUS de 17.30 a 19.30 h

Espai: Al carrer

Els carrers de Barcelona amaguen una història terrorífica plena d'assassins, heretges, criminals i fantasmes. Aquesta ruta ens permetrà recórrer els racons més obscurs de la ciutat i conèixer alguns dels episodis més dramàtics que han esdevingut als seus vials. Reviurem una part de la història poc coneguda de la ciutat i ens endinsarem en alguns dels misteris i de les històries més esgarrifoses que han succeït a Barcelona, com els assassinats de la vampira del Raval; els crims de l'Hostal de la Flor del Lliri; l'existència dels Condemnats o l'obscura història dels templers. És l'abans anomenada ruta "Barcelona nocturna i terrorífica" Guia: Jorge Pisa, historiador i guia cultural. Punt de trobada: av. Francesc Cambó, 16, davant la terrassa del restaurant Cuines Santa Catarina a les 17.30h

Preu: 10,33 € (IVA inclòs)

Important

Tots els tallers passaran a format en línia en cas de no poder-los fer presencialment.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC RIERA BLANCA

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud