Logo del centre cívic

Itineraris (SORTIDES CULTURALS)

Novetat!!
5. TRADICIONS I CURIOSITATS NADALENQUES (14 de desembre)
Logo de l'activitat 5. TRADICIONS I CURIOSITATS NADALENQUES (14 de desembre)

Dimecres 11 a 13.30h

14 de desembre de 2022

Espai: Al carrer

El Nadal és una tradició que se celebra a molts països de món, i que està ple de rituals i costums curiosos, que realitzem, sense saber molt bé la raó. En aquesta ruta, recorrerem espais de la ciutat, que a Nadal està tan bonica amb la decoració nadalenca i veurem l’origen de totes aquestes tradicions i supersticions que repetim cada any. T’has demanat mai per què mengem raïm en Cap d’Any?, o per què celebrem el dia de Sant Esteve?, saps quin és l’origen de les postals nadalenques?, on són enterrats els Reis Mags?, per què posem un caganer als pessebres?, o per què es regala carbó als nens que no es por ten bé? Aquesta ruta et sorprendrà.

Preu: 13,32 € (IVA inclòs)

Dimecres
14/12/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tallers GENER - MARÇ inscripcions a partir del 12 de desembre RENOVACIONS del 28 de novembre a l'11 de desembre INICI D'ACTIVITATS el 9 de gener

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud