Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONFERÈNCIES)

Novetat!!
3. HISTÒRIA DE LES PRESONS DE DONES (5 de març)
Logo de l'activitat 3. HISTÒRIA DE LES PRESONS DE DONES (5 de març)

Dimarts de 18 a 19 h

5 de març de 2024

Espai: Sala d'actes

Un breu recorregut històric pels centres penitenciaris per dones des de l’edat mitjana fins a l’actualitat que servirà per prendre consciència de les diferents discriminacions superposades que condicionen encara avui l’experiència de la dona presa.

Professional: Mª Victoria García i Gaitero

Preu: Gratuït

Dimarts
05/03/2024
Novetat!!
4. MATERNITAT I FEMINISME (14 març)
Logo de l'activitat 4. MATERNITAT I FEMINISME (14 març)

Dijous de 18 a 19 h

14 de març de 2024

Espai: Sala d'actes

Per què encara estem tan lluny que es respecti a les mares? A què es deu que la relació entre maternitat i feminisme sigui incòmode en algunes situacions? Posar les cures al centre vol dir externalitzar-les i dotar de drets només als pares? Què passa quan la mare no té parella? Algú valora el treball no remunerat de les mares que decideixen criar? La criança t’esclavitza i el treball remunerat t’allibera i et realitza? Decideixes tornar a la feina, però voler criar als teus fills i filles és una imposició social? Les mares no saben escollir? Poden escollir? L’associació PETRA Maternitats Feministes estarem dinamitzant aquesta activitat. Un cop t’inscriguis, t’enviarem un article per a llegir a casa que serà el punt de partida de la trobada. L’espai estarà acondicionat perquè puguis venir amb criatures.

Professional: PETRA Maternitats Feministes

Preu: Gratuït

Dijous
14/03/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

TALLERS                    Abril - juny RENOVACIONS del 26 de febrer fins el 10 de març      NOVES  INSCRIPCIONS  a partir de l'11 de març                    INICI D'ACTIVITATS   2 d'abril

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud