Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CICLE DE CLÀSSICA LES CORTS)

Novetat!!
01- EN CLAU DE DONES - COR SINE NOMINE (5 d'octubre)
Logo de l'activitat 01- EN CLAU DE DONES - COR SINE NOMINE (5 d'octubre)

Dissabte de 18 a 19 h

5 d'octubre de 2024

Espai: Sala d'actes

Les dones van treballar com a compositores, intèrprets o mecenes al llarg de la història, però habitualment van romandre a l'ombra dels homes. També és cert que, a partir del s. XVIII, les dones van aconseguir participar de forma una mica més activa, tot i que encara minoritària en la creació musical, en la interpretació, i van poder accedir a formació musical i fins i tot van arribar a impartir classes de música. A aquest concert totes les compositores ressenyades van tenir o tenen una formació acurada i una carrera brillant en el terreny musical, però no sempre han estat reconegudes en la seva vàlua. Serveixen aquestes primeres composicions per esperonar als investigadors i estudiosos en la cerca de més partitures per tal que es puguin donar a conèixer al públic. Aquest fantàstic repertori constitueix un homenatge a diverses compositores amb diferents estils i procedències, des del segle XI als nostres dies. Un cor de 23 cantants, no t’ho pots perdre!

Infants de menys de 12 anys: gratuït 

Preu: 4,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
05/10/2024
Novetat!!
02- 100 ANYS DE PUCCINI (19 d'octubre)
Logo de l'activitat 02- 100 ANYS DE PUCCINI (19 d'octubre)

Dissabte 18 a 19 h

19 d'octubre de 2024

Espai: Sala d'actes

Concert re programat per una anul·lació prèvia al mes de maig

 

Concert dedicat al centenari de la mort de Puccini, sent el compositor d’òpera més conegut i representant del món juntament amb Verdi. Un programa centrat en les òperes més rellevants com són La Bohème, Turandot, Madama Butterfly, Gianni Schicchi. A més, descobrirem la col·lecció de cançons per a veu i piano que va compondre amb la que moltes d’aquestes melodies van ser introduïdes encertadament i de manera exitosa a les seves pròpies òperes.


Veu: Laura del Río

Piano: Josep Buforn

Preu: Gratuït

Dissabte
19/10/2024
Novetat!!
03- CONCERT CONFERÈNCIA: EL FOLKLORE EN EL PIANO CLÀSSIC (26 d'octubre)
Logo de l'activitat 03- CONCERT CONFERÈNCIA: EL FOLKLORE EN EL PIANO CLÀSSIC (26 d'octubre)

Dissabte 18 a 19 h

26 d'octubre de 2024

Espai: Sala d'actes

El pianista Alí Rafael Durán ens porta una selecció de música clàssica per a piano que ha estat fortament influenciada o inspirada en elements folklòrics. La terra, el país, la cultura, arquitectura, la dansa i en molts casos sumat a moviments nacionalistes van inspirar a grans compositors per a crear obres del repertori universal que formen part de la nostra memòria col·lectiva. El concert tindrà explicacions, anècdotes i context històric que ens ajudaran a entendre millor el procés de composició de les obres que seran interpretades. Obres de D.Scarlatti, Mozart, F. Chopin, J. Sibelius, Debussy, F. Ruiz, M. Astor, entre d’altres.

Piano: Alí Durán 

Preu: Gratuït

Dissabte
26/10/2024
Novetat!!
04- TRIO ORFEU - LES VARIACIONS GOLDBERG (7 novembre)
Logo de l'activitat 04- TRIO ORFEU - LES VARIACIONS GOLDBERG (7 novembre)

Dijous de 20 a 21 h

Espai: Plaça Comas

Vina a celebrar amb nosaltres el 25è aniversari del Centre Cívic Trias i Peitx.

Aquest concert es farà a la plaça Comas. No cal reserva prèvia.

Les variacions Goldberg, originalment "Ària amb variacions diverses", és el nom d'una obra per a teclat composta per J.S.Bach l'any 1742. L'obra, és una de les peces més apreciades pels amants de la música culta. Segons explica Forkel en la biografia de Bach publicada l'any 1802, les Variacions van ser encarregades a Bach pel comte Kaiserling, ambaixador de Rússia a Saxònia, perquè el clavicordista de la seva cort l'entretingués durant les nits d'insomni.

El concert s'acompanya d'una presentació en format audiovisual per contextualitzar l'obra, on el públic descobrirà una càrrega de simbolisme i de profunditat en la música de Bach, fent possible un significat extra musical, amb la finalitat d’incrementar l’experiència plena de la música. 

Violí: Joan Sancho

Viola: Jordi Roure

Violoncel: Onia Tomás

Preu: Gratuït

  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

TALLERS                    Setembre - desembre           INSCRIPCIONS    obertes a tothom      a partir del 3 de setembre INICI D'ACTIVITATS                   16 de setembre

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació necessària al centre tant si es fa presencialment com si es fa Online. Us informem que: 

SITUACIÓ D'ATUR: _Dte: 50%.

TARGETA DISCAPACITAT:
DEL 33% AL 64 %_Dte: 30%.
DEL 65% AL 74%_Dte: 50%.
MÉS DEL 75%_Dte: 75%.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud