Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CICLE DE CLÀSSICA LES CORTS)

Novetat!!
2>QUARTET CALDERS (7 d'octubre)
Logo de l'activitat 2>QUARTET CALDERS (7 d'octubre)

Dissabte 18 a 19 h

Espai: Sala d'actes

La calidesa de les nòrdiques

Violí, viola i violoncel 

El programa està encapçalat pel quartet en mi B major de l'alemanya Fanny Mendelssohn, escrit el 1834, una obra que destaca pel seu lirisme jovial, qualitat tan pròpia del lied, la forma musical més abundant en el seu llegat compositiu. Nodrida de l'estil del darrer Beethoven, i malgrat per la seva condició de dona i no tenir suport familiar ni social en la seva tasca creativa, el seu quartet és una flor espinada del romanticisme primerenc. Acabarem el concert tornant més al nord, a Suècia. El quartet en mi menor de Laura Valborg Aulin, escrit el 1889 ens ocuparà tota la segona part del programa, sent el segon i últim quartet que la compositora va escriure, a causa dels innumerables impediments amb els quals va trobar-se en el món de la composició pel fet de ser una dona. 

Violí: Júlia Álvaro Serrano i Laia Pujolassos Casadevall

Viola: Alex Rodríguez Ciria

Violoncel: Miquel Felip i Peig
Preu: 4,64 € (IVA inclòs)

Novetat!!
3>MARTÍ BATALLA (21 d'octubre)
Logo de l'activitat 3>MARTÍ BATALLA (21 d'octubre)

Dissabte 18 a 19 h

Espai: Sala d'actes

Guitarra i harmònica

Retrats sonors

Un espectacle de música i literatura per veure-hi amb els ulls closos.

En Martí Batalla i Busquets presenta un recopilatori on interpreta música clàssica amb guitarra i harmònica. Els dos CD  enregistrats s’anomenen Sensacions de mar i Paisatges íntims, on la naturalesa es pot veure a les fosques.

Martí Batalla i Busquets és un músic excepcional. Per al Martí la música ha estat la manera de comunicar-me amb el públic i mostrar-li els seus sentiments més profunds. A les seves cançons parla obertament de la ceguesa i de les vivències que han marcat la seva existència.

Guitarra i harmònica: Martí Batalla

Preu: 4,64 € (IVA inclòs)

Novetat!!
4>IGNACIO HENDERSON (25 de novembre)
Logo de l'activitat 4>IGNACIO HENDERSON (25 de novembre)

Dissabte 18 a 19 h

Espai: Sala d'actes

Piano

De Mozart a la música espanyola

 

La primera part gaudirem amb obres de l’era clàssica: Mozart i Beethoven (el Beethoven de la primera època. La segona part consta d’obres romàntiques: Shumann i Chopin. I la tercera amb una obra espanyola. A les sonates de Mozart i Beethoven l’element més important és la claredat, l’equilibri i l’articulació. L’element subjectiu no és tan rellevant com ho serà a l’hora d’interpretar les peces romàntiques que demanen molt més d’un mateix. Finalment, la peça espanyola té un caràcter rítmic amb una part central més melòdica.

 

L'any 1999 perd la visió i a causa de la dificultat d'aprendre Braille musical a la seva edat consulta amb l'ONCE. Li recomanen que li siguin dictats tots els detalls de les partitures, amb l'ajuda d'una persona per poder memoritzar-les. Amb molt d'esforç i un admirable talent. I 'Ignasi ha aconseguit ser un pianista excepcional amb una gran intuïció musical.

Piano: Ignacio Henderson

Preu: 4,64 € (IVA inclòs)

Novetat!!
5>EL PIROPO QUARTET, DE BACH AL TANGO (16 de desembre)
Logo de l'activitat 5>EL PIROPO QUARTET, DE BACH AL TANGO (16 de desembre)

Dissabte 18 a 19 h

Espai: Sala d'actes

El Piropo Quartet es retroba a Barcelona, ciutat on va néixer la formació, per a oferir-nos aquest concert amb el seu segell únic i innovador de fusionar el tango tradicional argentí amb la música clàssica, on un preludi de Bach es transforma en tango, el violí compon una peça, el bandoneó explora Bartok, Mússorgsk i reviu els seus quadres i el piano es fa gel.

Aquesta proposta ens ofereix un viatge entre el barroc i el contemporani, un pont entre el clàssic i el popular, amb arranjaments originals, demostrant l'universal i transversal que pot ser la música en temps i estil. Els seus quatre integrants, van aconseguir a través dels anys, plasmar la seva identitat personal en un so i toc comú que els defineix, que podrem escoltar en aquest concert amb aquesta nova proposta, que portaran per primera vegada a Barcelona.

Bandoneó: Almut Wellmann i Gaspar Müller

Piano: Leandro Avalle

Violí: Berna Jones

Guitarra: Gaspar Müller

Preu: 4,64 € (IVA inclòs)

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

TALLERS          Setembre-desembre inscripcions obertes    INICI D'ACTIVITATS 12 de setembre

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud