Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CICLE DE CLÀSSICA LES CORTS)

Novetat!!
1. CONCERT D'ORGUE (21 d'abril)
Logo de l'activitat 1. CONCERT D'ORGUE (21 d'abril)

Diumenge, 21 d'abril a les 18 h

Espai: Parròquia del Remei

Aquest concert tindrà lloc a l`església  de Santa Maria del Remei (pl. Concòrdia,1) cal reservar entrada a la recepció del Centre Cívic Trías i Peitx o per la web.

L'organista serà en Marcel Martínez Bonifacio,el concert inclourà composicions de famosos organistes europeus i diferents estils, des del Barroc (s XVII),fins al temps modern (s.XX) , amb obres de J.S.Bach, Nicolas Bruhns, Delphin Strungk, Eduardo Torres, Hugo Distler i Jehan Alain.

És llicenciat en Música d'església per la Hochschule für Kirchenmusik Rottenburg i ha obtingut el grau acadèmic Master of Arts en l'especialitat de Musicologia a la Eberhard Karls Universität de Tübingen. Ha fet el Curs de Postgrau d'orgue al CSIC de Barcelona amb Montserrat Torrent, al voltant de la música ibèrica antiga per a orgue i també ha pres part del Curso Universitario Internacional Música en Compostela.

 

Preu: Gratuït

Novetat!!
2. 100 ANYS DE PUCCINI (11 de maig)
Logo de l'activitat 2. 100 ANYS DE PUCCINI (11 de maig)

Dissabte, 11 de maig a les 18h

Espai: Sala d'actes

Concert dedicat al centenari de la mort de Puccini, sent el compositor d’òpera més conegut i representant del món juntament amb Verdi. Un programa centrat en les òperes més rellevants com són La Bohème, Turandot, Madama Butterfly, Gianni Schicchi. A més, descobrirem la col·lecció de cançons per a veu i piano que va compondre amb la que moltes d’aquestes melodies van ser introduïdes encertadament i de manera exitosa a les seves pròpies òperes.

Veu: Laura del Río 

Piano: Josep Buforn

Preu: Gratuït

Novetat!!
3. LA VEU DE L’ARPA A L’ÒPERA I A LA CANÇÓ MODERNISTA (25 de maig)
Logo de l'activitat 3. LA VEU DE L’ARPA A L’ÒPERA I A LA CANÇÓ MODERNISTA (25 de maig)

Dissabte, 25 de maig a les 18h

Espai: Sala d'actes

Una interpretació on veurem brillar l'arpa en solos de delicadesa exquisida, acompanyats de la veu que ens transportarà a recrear els bells paisatges de la lírica del modernisme amb autors com Toldrà, Morera, Granados, Falla i Fauré Casta diva de Vincenzo Bellini, Georges Havanera de Bizet d’entre d’altres. És un duet format per dues joves talents del món de la clàssica i la lírica, l’arpista Esther Piñol i la soprano Anna Farrés. Dues intèrprets professionals que es troben en constant activitat, formant part de diferents grups i formacions. Dins dels seus projectes futurs, tenen la possibilitat d’actuar conjuntament dins de festivals de renom de Catalunya.

Veu: Anna Farrés 

Arpa: Esther Piñol


Infants de menys de 12 anys: gratuït


Preu: 4,50 € (IVA inclòs)

Novetat!!
4. CONCERT D’ARPA I ÒPERA (13 de juny)
Logo de l'activitat 4. CONCERT D’ARPA I ÒPERA (13 de juny)

Espai: Jardí del Clot d'en Salvi (Travessera de les Corts 60)

Un petit concert líric interpretat per arpa. Una acurada selecció d’àries que dona com a resultat un concert únic. Un concert que, sense cap dubte, atraparà els assistents embolicant- los amb aquesta bonica combinació d’arpa i veu.

Dijous, 13 de juny, de 19 a 19.30 h

Professional: Noemi Delavennat

Lloc: jardí del Clot d’en Salvi

Activitat gratuïta, no cal reservar plaça

Preu: Gratuït

  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

TALLERS                    Abril - juliol    NOVES  INSCRIPCIONS  a partir de l'11 de març                    INICI D'ACTIVITATS   2 d'abril

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
JOSEP M. TRIAS I PEITX

Riera Blanca , 1-3
08028 Barcelona
934480499
ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud